Sei-tan Prevodi – Oznanila

Zna biti ali pa tudi ne, zato zdaj pišem tale bložni vnos, da ste opazili, da sem že kar lep čas ni bilo objavljenega nič v zvezi s prevajanjem animejev, bodisi Gundam Unicorn, Mine Fujiko ali pa dolgo že  neaktivnega projekta The House of Five Leaves. Pa pojdimo po vrsti:

1) Podnapisi za 4. in 5. del Gundam Unicorn so prosto dostopni s strani podnapisi.net (povezava do vseh podnapisov)

2) Razlog, zakaj sem več ne objavljam novih prevodov je ta, da mi je to postalo zamudno, enako kot zajemanje slik iz videa in ustvarjanje torrentov za vsak del posebej.

3)  Zato mi lahko za nove prevode in njihovo stanje kot že vselej poprej sledite na Twitterju, nedavno pa tudi na Facebooku, če všečkate stran http://www.facebook.com/SeiTanPrevodi

4) Torrent (video z vdelanimi podnapisi) bo vedno sledili, ko bo anime zaključen, v primeru Gundam Unicorn po 7. delu.

5) Kar se tiče Mine Fujiko  in The House of Five Leaves, me je oboje nehalo veseliti prevajati. Prvi naslov sem pogledal samo 3 dele, toliko kot sem jih prevedel, ker za več enostavno nisem našel časa, čeprav jih imam vseh 13. S tem sta tako oba projekta do nadaljnjega  na premoru ali morda celo za vekomaj preklicana. Ne na twitterju ne na Facebooku nisem dobil odgovora, ki bi morda izrazil željo po podnapisih za preostale dele, ko sem za to vprašal. In ne, nisem jezen ali razočaran nad, recimo ji, brezbrižnostjo do nadaljnjih prevodov za ti dve seriji, potreboval bi le motivacijo, da nadaljujem.

Hvala za pozornost in lep dan še naprej!

Sei-tan

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s