Rewrite – prevod prvega dela

80243l

Ker se je pred nekaj dnevi pravkar začela 2. sezona, sem se odločil, da izdam podnapise za  1. del 1. sezone Rewrite! Prevod je bil sicer narejen že enkrat lani, na sredi takrat predvajanega animeja, sem pa z njegovo izdajo odlašal  zato, ker si (kot je že v navadi) nisem vzel časa s pregledom, zdaj pa je nekako bila prilika za to ugodnejša.

Zgodba sledi srednješolcu Tennoujiju Kotaroju, ki skupaj s svojimi petimi prijateljicami s šole raziskuje nadnaravne pojave, ki se dogajajo v njihovi širši okolici. Žanrsko je anime sodobna fantazijka, kjer imajo liki nadnaravne moči in/ali sposobnosti, s primesmi romance in komedije. Nekje na sredi oz. proti koncu sezone postane anime bolj dramsko obarvan in nekoliko zgubi na tempu. Sam sem pogledal 1. sezono do konca in se mi ni zdela tako slaba, kot jo večina gledalcev na raznih forumih in straneh označuje. Morda tudi zato, ker se nisem poglabljal v to, da gre za priredbo vizualnega romana in jo primerjal z drugimi animeji tega žanra.

Za pokušino vam je tako na voljo prvi del, ki se mi zdi še zmeraj zabaven in za katerega mi ni žal vložen trud – tudi zato ga izdajam. Nadaljnjih delov pa kljub temu  vsaj za enkrat nimam namena prevesti.  V kolikor me 2. sezona v taki meri presune, da se odločim drugače, boste za to izvedeli, drugače pa bodite fajn.

Povezava do torrenta: KLIK

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s